2BalanceYou

Hervind Je Balans!

Over mijzelf

 

Het begon met bloesemremedies...... De bloesems maken sinds 2001 deel uit van mijn leven en hebben het behoorlijk veranderd! Mijn eerste kennismaking met bloesems was voor de behandeling van mijn premenstruele klachten, die daardoor snel verdwenen. Ook waren de bloesemremedies me zeer behulpzaam bij het herstellen van een burn out. Ik begon in te zien door welk gedrag ik uitgeput was geraakt en kon ik werken aan het veranderen daarvan, ondersteund door de remedies. Nu is het zorgen voor mijn persoonlijke balans en ontwikkeling een continue onderdeel van mijn leven.

Mijn interesse in deze mooie middelen was aangewakkerd en ik volgde de Bach-bloesemopleiding volgens de methode Dietmar Krämer bij het CINT, de opleiding Australische Bloesemremedies bij Ian White en de opleiding Bloesem Remedies Nederland en Energetisch Geneeswerk bij Bram Zaalberg.

Vervolgens kwam ik in aanraking met Touch for Health en volgde scholing volgens de normen van  het Internationaal Kinesiologie College. Inmiddels heb ik de HBO Beroepsopleiding Erkend Kinesioloog aan de Nederlandse School voor Kinesiologie succesvol afgerond, inclusief Psychosociale Medische Basiskennis op geaccrediteerd HBO niveau. Tevens ben ik IKC Touch for Health Instructeur en docent Kinesiologie aan de NSK. Instructeur G.E.M.S. methode (Goal Element Modes Stack). 

Het up-to-date houden en uitbreiden van mijn vakkennis blijft een voortdurend en boeiend proces.

Na ruim 23 jaar bij een bank te hebben gewerkt (mijn laatste functie was Personeelsadviseur), heb ik het roer omgegooid en ben deze praktijk begonnen in 2005. Het is mooi om te zien hoe mensen met behulp van de diverse behandelingen, hun evenwicht hervinden. Het geeft een enorme voldoening om deel uit te mogen maken van dit proces.

Ik begroet je graag in mijn praktijk aan huis. De rest van het huis deel ik met mijn man, zoon, dochter en onze kat.

Jeannette Wensink

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht